KERSTMARKT ALKMAAR 20 T/M 23 DECEMBER

Heb je vorig jaar ook zo genoten op de kerstmarkt? Na het succes van afgelopen jaar vindt de kerstmarkt weer plaats op het Waagplein. Van 20 t/m 23 december wordt het Waagplein omgetoverd tot een gezellige en knusse kerstmarkt.

Verwacht 50 kramen en houten kersthuisjes welke diverse cadeautjes en (kerst)artikelen aanbieden. Er is ook een food & drinkcourt waar echte Kerstmarkt hapjes (o.a. Kerstburgers, Poffertjes en Bratwurst) en drankjes (Gluhwein, Warme Chocolademelk) te verkrijgen zijn en er klinkt louter kerstmuziek. Het plein is volledig versierd en in het midden staat een 9 meter hoge Kerstboom.

Elke dag is er een optreden van een Kerstkoor, kerstzanger of zingende Kerstman. Ook kunnen bezoekers dagelijks op de foto met de Kerstman en zijn er diverse activiteiten voor kinderen. Zo kun je kerstballen beschilderen en kerststukjes maken en in het weekend de dieren aaien in een levende kerststal.

De Kerstmarkt in Alkmaar is amusement voor jong en oud. Het is daarom een uitstekend uitje voor het hele gezin, maar ook geschikt voor romantisch tripje voor twee of juist als uitstapje voor een hele vriendengroep. Voor iedereen is er dus wel iets te zien, te doen en te proeven.


Wilt u meer weten over de KERSTMARKT ALKMAAR?
Bezoek dan ook de website kerstmarktalkmaar.nl voor een uitgebreid programma overzicht of om uzelf aan te melden.


Openingstijden
Donderdag en vrijdag 20 & 21 december van 10.00 - 20.00 uur
Zaterdag en zondag 22 & 23 december van 10.00 – 18.00 uur