WINTERFAIR OUDE STAD & WAAGPLEIN

Zet zaterdag 15 december (Waagplein) en zondag 16 december 2018 (Oude Stad en Waagplein) alvast in je agenda! Dan vindt de 5e editie van de Winterfair plaats in de Oude Stad en op het Waagplein Alkmaar.

DE OUDE STAD IN WINTERSFEREN

Ruim 80 winkeliers en de horecagelegenheden hebben de deuren geopend en velen zijn tevens met een kraam vertegenwoordigd. Daarnaast zijn er een tal van 'externe' standhouders met mooie, creatieve, lekkere en bijzondere winterse producten. Een mooi moment om inkopen te doen voor de feestdagen. Om de wintersfeer te vergroten, is er volop muziek en verrassend entertainment, een levende kerststal en mooie decoraties aanwezig. De kidsarea op het Waagplein o.l.v. JOL Bergerhof is ook weer aanwezig. Kinderen kunnen naar hartenlust timmeren, broodjes bakken, schminken én een kijkje nemen in de levende kerststal in het Waaggebouw. De voorgaande edities zijn bezocht door zo'n 15.000 bezoekers. Het was meer dan geweldig!

STANDHOUDERS

Ben jij een standhouder met een mooi, origineel en creatief product, dan zien wij u graag op de Winterfair 2018. Voor informatie kunt u terecht op: oudestadalkmaar.nl/deelname>> of stuur een mail met uw vraag.


U vindt de gezelligheid in de Oude Stad, de Mient en het op het Waagplein Alkmaar, de entree is GRATIS.

Zaterdag 15 december 2018 | WAAGPLEIN | 11.00-21.00 uur (extra koopavond)
Zondag 16 december 2018 | FNIDSEN, HEKELSTRAAT, BRUG, VISBANKEN, MIENT & WAAGPLEIN | 11.00-17.30 uur